Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Piotr B Tanie CHRUPANIE (877 niezalogowanych)
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
jasta102 napisał:
Joanna1986 napisał:

Może jakbym była blacharą to bym się rozglądneła za super bryką z facetem przy boku,

tam zaraz blachara
lepiej chyba brać takiego co ma te podstawowe atrybuty
pasujące przyrodzenie, samochód, jakieś lokum i perspektywy na przyszłość
i takiego który ma pojecie co sie dookola dzieje bo co to za facet który siedzi tu ponad rok i nie wie nic, nawet jak auto kupic tylko baba jego musi szukac info na forum
p.s. jasta ma ładną beeme czerwoną
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Marta F
(MartaF)
Nowicjusz
Joanna1986 napisał:
Witam wszystkich! Mam nadzieje, że uda mi się tutaj zaczerpnąć przydatnych informacji. O co chodzi: wraz z narzeczonym siedzimy teraz w Norwegii, on od ponad roku legalnie tutaj pracuje, od września będzie miał kontrakt na czas nieokreślony. Ja tutaj jestem od niedawna, narazie nigdzie nie pracuję i nie legalizowałam swojeg pobytu. Chcielibyśmy ściągnąć tutaj auto z Polski. Jak to zrobić oo najmniejszych kosztach?? Czy to w ogóle jest opłacalne? Nie wiem czy ma to znaczenie ale prawo jazdy ma tylko narzeczony.

Skoro niedługo będzie miał kontrakt na czas nieokreślony, ma stałe źródło dochodu i planujecie zostać w Norwegii, to sprowadzanie auta z Polski zupełnie się nie opłaca. Lepiej sprawdźcie czy macie zdolność kredytową - więcej informacji na temat wymagań do kredytu na samochód tutaj. Kredyt można wziąć na konkretne auto (możesz szukać używanego auta tu lub na finn.no) albo jeszcze zanim zdecydujecie się na konkretny model.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok